perjantai 8. lokakuuta 2010

The Great Outdoors

Noni! Ehinpäs vyyhdetä uusiksi ja kuvata lankaset! Nyt olen perillä ja ehdin tuupata ne myyntiinkin, tjohoho. (Höhöhöhö tuupata.)

Tuttu tyyli. Jos näkyy joku kiva lanka niin kommentoi sen numero ja itsestäsi jokin tunnistetieto. Ei riitä, että on kirjautuneena bloggeriin, en mä tiedä yhtään ketä ihmiset blogimaailmassa on. Ravelrynikki tai sähköposti on oiva vaihtoehto, poistan kommentit joissa sähköposti lukee heti kun olen nähnyt ne. Laskutan todelliset postikulut paketin painon mukaan, ykkösluokan maksikirjeenä tulevatten.

Bamwoolista en tiedä saanko sitä enää lisää ja jos saan, niin minkä verran ja mihin hintaan. Jos sitä on miettinyt ni on aika toimia!

1. Garden Karppilampi Merino Sock, 100 % merino, 310 m / 100 g. Tiukkakierteinen sukkalanka, riittää ainakin naisten sukkapariin. Tätä ei ole tulossa näillä näkymin lisää, en ole onnistunut mistään saamaan. Simskatti! Hinta 17 euroa plus postikulut.

karppimerino

karppimerino2

2. MYYTY Garden Karppilampi Bamwool, 65 % villa, 35 % bambu, 204 m / 100 g. Kahdella 50 gramman vyyhdellä, jotka ovat pienellä solmulla kiinni toisissaan. Superpehmeä, kauniskiiltoinen, aivan ihana. Kutittamaton pipo tai kauluri! 15 euroa plus postikulut.

karppibamwool

karppibamwool2

3. MYYTY Garden Karppilampi Sock, 75 % villa, 25 % nylon, 420 m / 100 g. Oiva perussukkalanka! Tämän vyyhdin kanssa kävi niin, että sekä alussa että lopussa on pidempi pätkä lähes pelkkää oranssi-petroolia, keskemmällä oranssi-petrooli ja turkoosi-petrooli vaihtelevat satunnaisesti. Päheä! 12 euroa plus postikulut. (Halpa!)

karppisock

karppisock2

4. MYYTY Fantasia Ahti Bamwool, 65 % villa, 35 % bambu, 204 m / 100 g. Kahdella 50 gramman vyyhdellä, jotka ovat pienellä solmulla kiinni toisissaan. Superpehmeä, kauniskiiltoinen, aivan ihana. Kutittamaton pipo tai kauluri! 15 euroa plus postikulut.

ahtibamwool

ahtibamwool2

5. MYYTY Fantasia Ilmatar Thermal, 100 % villa, 620 m / 100 g. Pehmeää, ohutta, lämmintä ja keveää. Kaksi 50 grammaista, jotka on vyyhdetty pienellä solmulla yhteen ja värjätty yhtenä vyyhtinä. Komean huivin saa tästä! Hinta 22 euroa plus postikulut.

ilmatarthermal

ilmatarthermal2

6. MYYTY Fantasia Ceto Thermal, 100 % villa, 620 m / 100 g. Pehmeää, ohutta, lämmintä ja keveää. Kaksi 50 grammaista, jotka on vyyhdetty pienellä solmulla yhteen ja värjätty yhtenä vyyhtinä. Komean huivin saa tästä! Hinta 22 euroa plus postikulut.

cetothermal

cetothermal2

7. MYYTY Garden Laventeli Sock, 75 % villa, 25 % nylon, 420 m / 100 g. Oiva perussukkalanka! Hankala väri kuvata, tässä on vaaleahkoa lilaa, hentoa vaaleanpunaista ja helmenharmaata (joka tällä näytöllä näyttää luonnovalkealta..mutta se on oikeasti helmenharmaa, hienovarainen ja kaunis). Tosi nätti! 12 euroa plus postikulut. (Halpa!)

laventelisock

laventelisock2

8. MYYTY Garden Kurjenpolvi Sock, 75 % villa, 25 % nylon, 420 m / 100 g. Oiva perussukkalanka! 12 euroa plus postikulut

kurjenpolvithermal

kurjenpolvithermal2

9. MYYTY UUTUUS Garden Kurjenpolvi DK Wool, 100 % villa, 270 m / 100 g. Kaksi 50 grammaista, jotka on vyyhdetty pienellä solmulla yhteen ja värjätty yhtenä vyyhtinä. Peruslanka. Ei mitään hienouksia tai kommervenkkejä. Pehmoista on, ei superpehmeää mutta ei karheaakaan. Kokeiluerä, katotaan mitä väki tykkää! Halpaa ko saippua, ja vielä tutustumistarjoushintaan 13 12 euroa plus postikulut.

kurjenpolvi

kurjenpolvi2

10. MYYTY UUTUUS Waste None Kettu DK Wool, 100 % villa, 270 m / 100 g. Kaksi 50 grammaista, jotka on vyyhdetty pienellä solmulla yhteen ja värjätty yhtenä vyyhtinä. Peruslanka. Ei mitään hienouksia tai kommervenkkejä. Pehmoista on, ei superpehmeää mutta ei karheaakaan. Kokeiluerä, katotaan mitä väki tykkää! Halpaa ko saippua, ja vielä tutustumistarjoushintaan 13 12 euroa plus postikulut.

kettu

kettu2

11. MYYTY UUTUUS <3 Hekku DK Wool, 100 % villa, 270 m / 100 g. Kaksi 50 grammaista. Kattokaa mitkä värit! Kirjoneule tästä niin johan kelpaa! Peruslanka. Ei mitään hienouksia tai kommervenkkejä. Pehmoista on, ei superpehmeää mutta ei karheaakaan. Kokeiluerä, katotaan mitä väki tykkää! Halpaa ko saippua, ja vielä tutustumistarjoushintaan 13 12 euroa plus postikulut.

hekku

hekku2

12. Waste None Wasabi Merino Sock, 100 % merino, 310 m / 100 g. Tiukkakierteinen sukkalanka, riittää ainakin naisten sukkapariin. Tätä ei ole tulossa näillä näkymin lisää, en ole onnistunut mistään saamaan. JA tämä vyyhti on niin käsittämättömän hienon värinen, että en halua luopua tästä. Joten se on kalliimpi! Päästän tämän kaunokaisen käsistäni (raskain mielin) 24 eurolla plus postikulut. Tän hyllyyn jääminen ei meinaan harmita! Väri oli hankala kuvata mutta pääsin aika lähelle, en ole koskaan eläissäni nähnyt mitään joka olisi tismalleen tämän langan väristä. Kaunis, kaunis, kaunis. Enkä tasan osaa tehdä toista, Waste None-sarjan huono puoli.

wasabi

wasabi2

Siinä ovat kaikki! Olen reisum päällä, joten en ole jatkuvasti paikalla kyttäämässä, mutta kyllä mä varmaan pari kertaa ainakin illan aikana kurkkaan!

5 kommenttia:

 1. Hei hoi,

  mulle siis ykstoist ja viis.

  terveisin Fenneiu

  VastaaPoista
 2. Heipä hei!
  Numero 7 tänne päin...
  Tintsu @ Ravelry

  VastaaPoista
 3. kurjenpolvet eli 8 ja 9 kiinnostais, jos ovatten vielä vapaana.
  Vaapukka @ ravelry

  VastaaPoista
 4. Mä voisin ottaa kakkosen ja nelosen...

  VastaaPoista
 5. Nelonen meni jo! Mut mulla on bamwoolia vyyhdellä menossa tänään pataan, oon yhteydessä!

  VastaaPoista