sunnuntai 17. lokakuuta 2010

When you came in the air went out

EDIT: Tein lisää laskelmia, ja klubi saadaan käyntiin myös osamaksulla! Eli klubin voi halutessaan maksaa KAHDESSA ERÄSSÄ, ensimmäinen erä 60 euroa ja toinen erä 60 euroa.

Tervetuloa! Klubin ovet ovat auki! Sisään päästetään viisi ensimmäistä seuraavalla varauksella:

JOS et pysty maksamaan klubia saman tien, kerro siitä. Saat nimesi ovimiehen listalle, ja jos maksupäivän aattoon mennessä klubi ei ole täynnä, poke päästää sinut sisään.

Eli paikan voi periaatteessa varata, mutta se ei sitten ole varma.

Luvassa on siis Bad Things-klubi, joka keskittyy syntiseen hekumallisuuteen ja rappiolliseen dekadenssiin. Luvassa on ihkulankoja, joita ei välttämättä muuten tämän avaruuskoiran padoista enää nouse. Seurana on paketin teeman mukaista ekstraa. Lupaan pakata ainakin johonkin niistä suklaata!

Paketteja on luvassa kolme, ja ne tulevat noin kahden kuukauden välein. Ensimmäinen paketti olis tarkoitus lähettää marraskuussa, mutta riippuen siitä, miten pian klubi täyttyy (= miten pian saan rahaa ostaa juttuja siihen) voi mennä joulukuullekin.

Kussakin paketissa on siis vyyhti lankaa (50 - 100 g, ne 50 grammaset olisivat joko kashmiria tai angoraa tai molempia, eli metrejä riittää kyllä yhteen työhön) ja ekstraa. Paitsi viimeisessä paketissa lankoja on kaksi. Postikulut sisältyvät hintaan.

Ja! Sain kuin sainkin markalta suostumuksen! Eli yksi paketeista (se toisena tuleva) on käytännössä Markkalankaa!

Kaikkiaan tästä klubistahan on tulossa siis aivan poskettoman huippu. Ja siihen saa alkaa pyrkiä sisään nyt heti! Sisäänpääsymaksu on 120 euroa (ihkulanka maksaa mulle niin paljon!), mutta kuka sitä neulojaa hemmottelee ellei neuloja itse?

5 kommenttia:

 1. Kyllähän se pikku-tuhma silloin tällöin piristää päivää mukavasti... ;) Eli mukana!

  VastaaPoista
 2. JossuP lähtee kans mukaan, laitan tähän että osamaksulla, mutta on mahdollista että maksan kuiteskin koko summan (tai toisen osan mahd. pian ensimmäisen jälkeen), täytyy ihan pikkuisen ensin katsoa, miten noi rahasysteemit oikeastaan menee...

  VastaaPoista
 3. Aamunkajo lähtee kans mukaan. Ja osamaksulla. =)

  Ravelrystä löytää tällä nimimerkillä myös.

  VastaaPoista
 4. Mie lähren mukaan kans!
  Osamaksulla toki, ei nyt heti ole taskussa koko summaa tarjota :) Mutta kun tämä on himottanut jo pari päivää.. Enkä minä koskaan tuhlaa itseeni.

  VastaaPoista
 5. Noni! Ny klubi on sitten TÄYNNÄ. Hurraa! Ja kaikki maksamassakin ilmeisesti saman tien ni ei jonon ohikaan enää pääse.

  VastaaPoista