sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Afternoon delight

Pikaiset! Värjäsin tilaustöitä ja tällaiset kaverit tulivat siinä sivussa myyntiin!

Jos joku miellyttää niin että haluat omaksi, kommentoi langan numero ja itsestäsi tunnistetieto niin otan yhteyttä!

1. MYYTY Waste None Steampunk Bamwool, 65 % villa, 35 % bambu, 204 m / 100 g. Kahdella 50 gramman vyyhdellä, jotka ovat pienellä solmulla kiinni toisissaan. Superpehmeä, kauniskiiltoinen, aivan ihana. Kutittamaton pipo tai kauluri! 15 euroa plus postikulut.

steambamwool

2. Garden Sitruuna Bamwool, 65 % villa, 35 % bambu, 204 m / 100 g. Kahdella 50 gramman vyyhdellä, jotka ovat pienellä solmulla kiinni toisissaan. Superpehmeä, kauniskiiltoinen, aivan ihana. Kutittamaton pipo tai kauluri! 15 euroa plus postikulut.

lemonbamwool

lemonbamwool2

3. Novita Tico Tico, In the army, 75 % villa, 25 % nylon, 400 m / 100 g. Liukuvärjätty, komea pikkuhuivi tai sukkaset. 13 euroa + postikulut.

Värjäsin tämän tutun kaverin vielä kerran uudestaan, jos se kelpais nyt. Tykkään ainakin ite enemmän!

armyticotico

armyticotico2

Sit on vielä myymättä pari edellisiä. Ostakaa, kauniita! Tätä pohjalankaa ei välttis tule enää lisää, kivaa tiukkakierteistä merinoa.

4. MYYTY Garden Karppilampi Merino Sock, 100 % merino, 310 m / 100 g. Tiukkakierteinen sukkalanka, riittää ainakin naisten sukkapariin. Tätä ei ole tulossa näillä näkymin lisää, en ole onnistunut mistään saamaan. Simskatti! Hinta 17 euroa plus postikulut.

karppimerino

karppimerino2

5. Waste None Wasabi Merino Sock, 100 % merino, 310 m / 100 g. Tiukkakierteinen sukkalanka, riittää ainakin naisten sukkapariin. Tätä ei ole tulossa näillä näkymin lisää, en ole onnistunut mistään saamaan. JA tämä vyyhti on niin käsittämättömän hienon värinen, että en halua luopua tästä. Joten se on kalliimpi! Päästän tämän kaunokaisen käsistäni (raskain mielin) 24 eurolla plus postikulut. Tän hyllyyn jääminen ei meinaan harmita! Väri oli hankala kuvata mutta pääsin aika lähelle, en ole koskaan eläissäni nähnyt mitään joka olisi tismalleen tämän langan väristä. Kaunis, kaunis, kaunis. Enkä tasan osaa tehdä toista, Waste None-sarjan huono puoli.

wasabi

wasabi2

2 kommenttia:

  1. Pist... toi 2. Garden Sitruuna Bamwool puhuttelisi... mut mut olisko värikaveri sille suht samaa laatua (pipoksi), toive väri tummahkoruskea tai suklaanruskea.. ei sellanen "vauvankakka" jos ei oo niin voisko toisen vyyhdin värjätä... Nimim. vaativa... ;)

    nimopit @ gmail piste com

    VastaaPoista