perjantai 24. syyskuuta 2010

When it's coming

Yllätys! Eli jälleen kerran uusi episodi sarjassa Laika-ei-muista-tiedottaa-etukäteen.

Lankaa! Myytävänä! Pari virallista Laikalankaa ja sitten pari päällevärjäystä. Kivoja! Kommentoi langan numero ja itestäs tieto miten saan kiinni niin järkkäillään!

1. Garden Punakaneli Bamwool, 65 % villa, 35 % bambu, 204 m / 100 g. Kahdella 50 gramman vyyhdellä, jotka ovat pienellä solmulla kiinni toisissaan. Superpehmeä, kauniskiiltoinen, aivan ihana. Kutittamaton pipo tai kauluri! 15 euroa plus postikulut.

punakanelibamwool

2. MYYTY Garden Orvokki Baby Alpaca, 100 % babyalpakka (eli pehmeää alusvillaa, ei vauva-alpakoiden villaa sori), 400 m / 100 g. Pehmeää kuin mikä, valuvaa, kaunis huivilanka! 18 euroa plus postikulut.

orvokkibabyalpaca

Siinä olivat viralliset Laikalangat tältä erää. Sitten olen päällevärjännyt..ratatataa..Novitan Tico Ticoa! Että TICO TICO si vaan ja neulomaan! Jos et jo tiennyt, niin Tico Tico on ohut sukkalanka, joka on liukuvärjättyä. Silleen kunnolla, että värit sekoittuvat vaihtokohdassa keskenään.

3. MYYTY Novita Tico Tico, Red red wine, 75 % villa, 25 % nylon, 400 m / 100 g. Liukuvärjätty, komea pikkuhuivi tai sukkaset. 13 euroa + postikulut.

ticoticored

4. Novita Tico Tico, In the army, 75 % villa, 25 % nylon, 400 m / 100 g. Liukuvärjätty, komea pikkuhuivi tai sukkaset. 13 euroa + postikulut.

ticoticogreen

Semmosia olis tarjolla! Lisäksi, koska oon ikävä ihminen, kavalkadi kuvia langoista joita en myy!

Paitti tän ekan ehkä jos saan siitä kyllin kovan tarjouksen. Rakastan sitä ite tosi paljon, että on syytä olla kova! Pohjalanka on Handun Norjalainen villalanka, 400 m 100 g ihanaa rouheaa mutta rasvatonta villaa. Värjäsin päälle kun ei väri ihan kolissut, nyt kolisee ja kovaa!

norjalainen2

Näitä en myy ko ne on myyty jo, Saksanmaalle lähtee tällaisia Sock-vyyhtejä.

desiresock

whinesock

Kiitos seurasta, nähdään taas!

1 kommentti: