torstai 16. syyskuuta 2010

Ready to start

Ensimmäinen päivitys uudessa blogissa! Jänskävänskää!

Kotoa löytyy sekä kissoja että koira. Elukat eivät saa pyöriä langassa, mutta hyvin allergisille näitä en kyl suosittele. Meillä ei tupakoida (paitsi minä JOSKUS ko on kauhee stressi mut en ikinä sisällä tai partsin lävet auki olkkariin päin).

Jos näkyy joku kiva lanka niin kommentoi sen numero ja itsestäsi jokin tunnistetieto. Ei riitä, että on kirjautuneena bloggeriin, en mä tiedä yhtään ketä ihmiset blogimaailmassa on. Ravelrynikki tai sähköposti on oiva vaihtoehto, poistan kommentit joissa sähköposti lukee heti kun olen nähnyt ne.

Tästä lähtee, rätätätää!

1. MYYTY Garden Pioni Baby Alpaca, 100 % babyalpakka (eli pehmeää alusvillaa, ei vauva-alpakoiden villaa sori), 400 m / 100 g. Pehmeää kuin mikä, valuvaa, kaunis huivilanka! 18 euroa plus postikulut.

Väri on mahdoton kuvata, se on vaalea monisävyinen punavioletti. Kuvassa on saturaatio aika kohdallaan.

pionibabyalpaca

2. MYYTY Waste None Ruoste Baby Alpaca, 100 % babyalpakka (eli pehmeää alusvillaa, ei vauva-alpakoiden villaa sori), 400 m / 100 g. Pehmeää kuin mikä, valuvaa, kaunis huivilanka! 18 euroa plus postikulut.

ruostebabyalpaca

3. MYYTY Fantasia (Sapphire and) Steel Baby Alpaca, 100 % babyalpakka (eli pehmeää alusvillaa, ei vauva-alpakoiden villaa sori), 400 m / 100 g. Pehmeää kuin mikä, valuvaa, kaunis huivilanka! 18 euroa plus postikulut.

steelbabyalpaca

4. MYYTY Waste None Ruoste Bamwool, 65 % villa, 35 % bambu, 204 m / 100 g. Kahdella 50 gramman vyyhdellä, jotka ovat pienellä solmulla kiinni toisissaan. Superpehmeä, kauniskiiltoinen, aivan ihana. Kutittamaton pipo tai kauluri! 15 euroa plus postikulut.

ruostebamwool

5. MYYTY Fantasia (Sapphire and) Steel Bamwool, 65 % villa, 35 % bambu, 204 m / 100 g. Kahdella 50 gramman vyyhdellä, jotka ovat pienellä solmulla kiinni toisissaan. Superpehmeä, kauniskiiltoinen, aivan ihana. Kutittamaton pipo tai kauluri! 15 euroa plus postikulut.

steelbamwool

Tämmöstä vekkulointia tällä kertaa! Ens kerralla jotain muuta si!

2 kommenttia:

  1. Mulle numero 3 kiitos.
    Räveltämössä Eimi.

    VastaaPoista
  2. ykkönen ja vitonen, kitoooossshh.

    rav hekku

    VastaaPoista