maanantai 7. maaliskuuta 2011

Uusi klubi tulossa: Book Club!

Pitkästä aikaa!

Ensin virallinen tiedote: Lankamyynti on siirtynyt Etsyyn. Siellä on nykyään nähtävissä eurohinnat ja maksaa voi myös tilisiirrolla (valitsemalla maksutavaksi Other), ja päivittäminen on helpottunut älyttömästi uuden systeemin myötä. Puoti löytyy osoitteesta http://laikaknits.etsy.com ja ostaminen onnistuu myös ilman Etsy-tiliä (ellei joku, jolla on Etsy-tili ehdi ostaa sitä lankaa ensin, eli kannattaa tehdä tili jos onnistuu!). Jos et halua tai saa tehtyä Etsy-tiliä ja haluat jonkin langan, kommentoi tämän blogin mihin tahansa postaukseen seuraavat tiedot:

Langan nimi (kannattaa panna linkki sen langan Etsy-sivulle)
Oma yhteystietosi, josta saan sinut kiinni

Mutta blogin puolellakin alkaa tapahtua! Ensi viikonlopusta alkaen alan päivittää viikottain lankojen esittelyjä! Syväluotavaa analyysia! Ohjevinkkejä! Kuvakavalkadeja! Siistiä on siis luvassa, kannattaa olla kuulolla.

Vielä tällä viikolla tapahtuu lisää hauskaa! Keskiviikkona 9.3.2011 klo 15:30 kannattaa tulla mestoille ilmoittautumaan, sillä luvassa on jälleen uusi klubi!

Book on sekalaisten lankojen yleisen tason klubi! Eli tarjolla on kaksi peruksempaa lankaa ja kaksi ihkumpaa lankaa. Ihan perusperuslankaa ei ole edes luvassa, kyllä vähän pitää olla ihkua ihmisen elämässä! Klubin teemana on kirjallisuus, kirjakerho siis luvassa.

Panen klubin ilmoittautumiset blogiin, jotta nekin, jotka eivät ole Etsyssä pääsevät kyytiin. Klubiin otetaan mukaan viisi nopeinta, ja he saavat seuraavia vahvuuksia, sata grammaa kutakin:

2 x fingering
1 x DK
1 x worsted/aran/bulky (en oo vielä päättänyt, riippuu siitäkin mitä on saatavilla)
2 x pieni ekstrasälä (jotain huippukivaa Etsystä ja karkkia, jee!)

Ja ehkä, jos ehdin suunnitella, myös ohjeen. Sitä en laskuta, se on ekstraylläri jos kerkeän.

Hinnaksi tälle loisteliaalle pläjäykselle, joka kömpii kohti kotiasi kolmessa paketissa, tulee vaivaiset 75 euroa postikuluineen. Pilkkahinta! Ensimmäinen paketti lähtee huhtikuun lopulla, ja paketit tulevat kakkosluokassa.

Ilmoittautumiset alkavat siis keskiviikkona 9.3.2011 klo 15:30, jolloin blogiin pärähtää ajastettu postaus, johon kommentoimalla on mukana. Jos tulee hämminkejä, ne kyllä selvitetään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti