tiistai 14. joulukuuta 2010

Drum and Basic

KLUBI ON NYT TÄYNNÄ! Kiitos kiinnostuneille!

Multa on toivottu uutta sukkalankaklubia ja semmoinenhan si on tulossakin.

With a twist!

Klubeja tulee nimittäin kaksi! Teemana noin karkeasti suunniteltuna semmoinen kuin Upstairs & Downstairs.

Mitä tämä sitten on merkitsevinään? Yksinkertaista! Koska klubit ovat kivoja ja paketit huippuja, pakettirakkautta on levitettävä mahdollisimman laajalle. Ja koska ihkulangat on ihkuja, niitäkin pitää levittää. Mutta ihkulanka maksaa!

Luvassa on siis vaihtoehtoinen ATK, Alemman Tason Klubi! Tämä klubi asuu vanhempiensa kellarissa ja pelaa nettiroolipelejä päivät pitkät. Mutta se on silti hyvin valloittava ja rakastettava persoona, sellainen perustyyppi. Alakertaklubissa luvassa on 300 grammaa ihan tavallista lankaa. Sockia, Sock Duoa ja joku vähän perustasoa ihkumpi mutta ei silti vielä Eric Northmanin säärikarvoista kehrättyä. Langan mukana paketissa on vähän ihan tavallista karkkia, ja luvassa on myös ohje.

Tarjolle tulee myös YTK, Ylemmän Tason Klubi. Se omistaa asunnon Etu-Töölössä ja tekee itse sushinsa. YTK menee aina vähän pidemmälle, kaikessa, eli lankaakin on tulossa enemmän. 400 grammaa, josta 200 perusihkua, 100 megaihkua ja 100 peruslankaa. Lisäksi paketissa tulee Bad Things Clubin hengen mukaisesti jotain pientä hemmottelua. Ja se sama ohje kuin ATK:ssakin.

Kumpaankin klubiin otetaan viisi tulijaa. Juuri nyt myynnissä on ATK, johon pääsee mukaan kommentoimalla tähän postaukseen että minäminäminä.

Eli Alemman Tason Klubissa ollaan perusasioiden äärellä. Sukkalankaa, kaunista sellaista. Ja karkkia. Mitä muuta voi neuloja kaivata? En mä ainakaan keksi ihan äkkiä mitään.

ATK:n hinnaksi laskin 65 euroa. Siihen hintaan sisältyy seuraavat jutut:

* Yksi vyyhti Lai-la-lai Yarnz Sockia
* Yksi setti Lai-la-lai Yarnz Sock Duoa
* Yksi vyyhti salaista lankaa, joka on ihkummasta päästä asteikkoa. (Eli Merino/Tencel, Meriboo, Merino Strong, jotain sitä luokkaa. Sukkalankaa, kuitenkin.)
* Joka pakettiin karkkia
* Sukkaohje
* Postikulut

Kaikista langoista tulee siis 10-15 % alea. Ei huono! Onko elämässä joku, jolle saa vielä kertoa mitä haluaa joululahjaksi? Tästä tämmönen!

Lähetyskuukaudet ovat tammikuu, maaliskuu ja toukokuu.

Hinta on kohtalaisen pieni, mutta jos joku osamaksua ehdottomasti tarvitsee siitä voidaan neuvotella.

Mukaan pääsee siis viisi ensimmäistä, olkaa nopeita! Ihkuklubia alan pakertaa just nyt saman tien kanssa, siitä seuraavassa postauksessa lisää.

Jos liittyy kumpaankin klubiin postikulut yhdistyvät, eli hinta laskee. Räknään sitten uuden hinnan! Samoin postikuluton hinta järjestyy jos noudat pakettisi Turusta itse.

8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hienosti väärällä tilillä täällä riehutaan. Huoh. Siis, täälläkin kaikille kommentoijille semmoinen pyyntö, että jos haluaa mukaan klubiin niin kannattaa heittää myös jokin tieto jolla teidät saa kiinni! Sähköposti, Ravelry-nikki ja irkkinikki kaikki käy. :)

  VastaaPoista
 3. Minäminäminä! ...joka olen siis Darjuska Ravelryssa. :)

  VastaaPoista
 4. Juu,sait ylipuhuttua ;)eli lähden minäminäminäkin tähän!

  Rav. MoNilla

  VastaaPoista
 5. Peikkotyttö: Aww, ei enää mahdu! Tietty nyt on joulu..tehäänpä silleen että jos ensinnäkin kerrot mistä sinut saa kiinni ja tokaksi pystyt maksamaan koko klubin kerralla ja saman tien ni otan sutkin mukaan. Mutta sitten ei enää muita!

  VastaaPoista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista