maanantai 29. marraskuuta 2010

Shall I compare thee to a summer's day?

Heippaheijaa! Marraskuu on lopuillaan ja pitkän synkiöajan jälkeen kaipaa jo vähän väriterapiaa. Kesäisiä vahvoja värejä luvassa, aurinkolasit päähän nyte sano Horatio kun vitsin lohkaisi.

Jos jokin kiehtoo ja kutsuu ja vaatii päästä omaksesi, kommentoi langan numero ja itsestäsi jokin muukin tunnistetieto kuin Blogger-tunnus. Minä en yhtään tiiä keitä missäkin blogissa asuu.

Postikulut ovat todelliset, siten kuin Itella ne haluaa laskuttaa. Tästä lähtee!

1. MYYTY Waste None Kevät Merino Sock, 100 % merino, 310 m / 100 g. Tiukkakierteinen sukkalanka, riittää ainakin naisten sukkapariin. Hinta 17 euroa plus postikulut.

springmerinosock

2. Waste None Rescue Merino Sock, 100 % merino, 310 m / 100 g. Tiukkakierteinen sukkalanka, riittää ainakin naisten sukkapariin. Hinta 17 euroa plus postikulut.

Oli vähän hankala kuvata, tämä on koko lailla pelastusliivien oranssi.

oranssimerinosock

3. UUTUUS Garden Kesäyö Sock Plank, 2 x 50 g, 75 % villa, 25 % nylon, 420 m / 100 g. Liukuvärjätty! Valmiiksi neulotusta palasta näkyy, miten värit menevät valmiissa sukassa. Pura keriksi tai neulo suoraan palikasta komeat sukkaset! Aloita vaikka eri päistä ja tee päheet raitasukat. Tai kaksi samanlaista sukkaa niuhommille! Levyt ovat kuvassa päällekkäin, ne on myös värjätty niin eli keskenään ovat koko lailla samanlaiset. Hinta 17 euroa plus postikulut (tämä tulee sitten kirjeessä yksinään, eli postikulut romahtavat jos ostat vain tämän).

rulla

4. UUTUUS Waste None Kevät Kampalanka, 100 % villa, n. 198 m / 100 g. Kokeiluerä kehräämön alelaarista! Tuntuu mukavan rouhealta, en tekis tästä pipoa tai kaulalle tulevaa juttua mutta lapaset kyllä. Tai jopa sukat, jos neuloisi oikein tiukkaa, kierre on aika hyvä. Jos pumpulityynyn neulominen kyllästyttää, kokeile välillä kunnon villaa! Hinta 12 euroa plus postikulut.

springkampalanka

5. UUTUUS Waste None Kettu Kampalanka, 100 % villa, n. 198 m / 100 g. Kokeiluerä kehräämön alelaarista! Tuntuu mukavan rouhealta, en tekis tästä pipoa tai kaulalle tulevaa juttua mutta lapaset kyllä. Tai jopa sukat, jos neuloisi oikein tiukkaa, kierre on aika hyvä. Jos pumpulityynyn neulominen kyllästyttää, kokeile välillä kunnon villaa! Hinta 12 euroa plus postikulut.

kettukampalanka

6. MYYTY UUTUUS Waste None Kuusi Kampalanka, 100 % villa, n. 198 m / 100 g. Kokeiluerä kehräämön alelaarista! Tuntuu mukavan rouhealta, en tekis tästä pipoa tai kaulalle tulevaa juttua mutta lapaset kyllä. Tai jopa sukat, jos neuloisi oikein tiukkaa, kierre on aika hyvä. Jos pumpulityynyn neulominen kyllästyttää, kokeile välillä kunnon villaa! Hinta 12 euroa plus postikulut.

Vähän hankalampi kaveri taas, tämä on tumma sinertävä kuusenvihreä.

kuusikampalanka

Siinäpä he! Terapioitukaa!

2 kommenttia: