perjantai 15. lokakuuta 2010

I wanna do bad things with you

Moro taas!

Sain just niin loistavan idean ettei toista ookaan hetkeen tullut!

Siis kaikkihan mun lankani ovat ihkulankoja, eikö? Mutta jotkut ovat selvästi muita ihkumpia! JA ajattelin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja tutustua vähän uusiin pohjalankoihin!

Eli, homman nimi olis tämä:

UUSI KLUBI TÄTTÄRÄÄ! Teemana olisi, kuten otsikko kertoo, Bad Things. Eli kaikkea tosi syntistä ja hekumallista ja muuta tuhmaa!

Langat eivät olisi tällä kertaa kaikki sukkalankaa tai kaikki huivilankaa. Pohdintalistalla ovat muun muassa seuraavat mahdolliset kaverit:

Angora Lace, 100 % (!) angoraa, 400 m / 50 g
BFL DK, 100 % BFL, 225 m / 100 g
Baby Silk Lace, 70 % babyalpakka, 30 % silkki, 800 m / 100 g
Baby Alpaca DK, 100 % babyalpakka, 200 m / 100 g
Cashmere 4-ply, 100 % (!) kashmir, 200 m / 50 g
Merino Silk DK, 58 % merino, 42 % mulperisilkki, yksisäikeistä, 230 m / 100 g

Ja tietty jo tutuista langoista jotain megaherkkuja (Fab Sock, Super Sock, anyone?)!

Lisäksi paketista löytyisi jotain kivaa pientä ekstraa, teeman mukaan. Teemoina ovat myös kaikki paha ja syntinen ja tuhma (mutta ei k-18-kamaa!), ja yhteen paketeista saattaa liittyä tai sitten ei satoja vuosia vanhoja könsikkäitä ja etelävaltiolaisittain ääntäviä pimatsuja.

Hintaa tulisi luksussisällön takia vähän enemmän, justiinsa laskin esimerkkiklubin (en oo siis vielä päättänyt sisältöä tarkkaan, riippuu siitäkin vähän mitä toivotaan) hinnaksi kolmesta paketista (neljä lankaa plus sälät) postikuluineen 120 euroa. Siihen sisältyi kaksi kalleinta lankaa, eli tää tosiaan voi alentua tuosta vielä.

Kiinnostuitko? Innostuitko? Haluatko mukaan? Kerro heti! Kerro myös mitä lankoja ja vahvuuksia olis tosi jee saada! Ja tee se nopeasti, haluisin saada tän myyntiin asap!

(En ole vielä kysynyt apinalta - moi markka! - mut ajattelin ylipuhua sen tekemään yhden paketeista.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti